Myprotein Białko Grochu

Myprotein Białko Grochu

69,00 złdostępny

Darmowa wysyłka już od 300zł*
Wysyłamy w 24h

Ilość pkt za produkt: 3
Ilość pkt za koszyk: 0
Punkty za koszyk mogą być zamienione na kupon o wartości: 1,50 zł.



Izolat białka grochu to naturalne białko pochodzenia roślinnego. Białko grochu wchłania się stosunkowo wolno, co zapewnia organizmowi trwałą i wydłużoną podaż aminokwasów oraz składników odżywczych. Izolat cechuje wysoka zawartość białka oraz aminokwasów rozgałęzionych BCAA. Białko grochu uzupełnia dietę w wartościowe białko pochodzące w 100% z niemodyfikowanego genetycznie żółtego grochu.

SKŁADNIKI:
Izolat białka grochu (100%).

ALERGENY:
może zawierać śladowe ilości mleka, soi, jajek, glutenu.

   Informacja żywieniowa1 porcja2 porcje100 g
izolat białka grochu30 g60 g100 g

 

   Wartość odżywczaw 100 g
w porcji 30 g
RWS* w porcji 30 g
wartość energetyczna1511 kJ / 357 kcal462 kJ / 109 kcal5.4%
tłuszcz 5.0 g1.5 g2%
 w tym kwasy tłuszcz. nasycone1.9 g0.6 g3%
węglowodany3.0 g0.9 g0.3%
 w tym cukry0 g0 g0%
białko75 g23 g46%
sól2.5 g0.75 g12.5%

*RWS - referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)

SPOSÓB STOSOWANIA:

Zalecana dzienna porcja do spożycia: 30 g 1-2 razy dziennie (1 miarka). Porcję wymieszać z wodą lub sokiem (150-250 ml) i spożyć zaraz po przygotowaniu.


Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia.
Suplement diety / środek spożywczy specjalnego przeznaczenia żywieniowego nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety.
Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia.
Produkt nie powinien być spożywany przez matki karmiące i kobiety w ciąży.
Przechowywać w temperaturze pokojowej do 25°C, w suchym, ciemnym miejscu, niedostępnym dla dzieci.
Przed użyciem zapoznaj się z treścią etykiety zawierającej informacje o produkcie.

Brak komentarzy od klienta w tym momencie.

Napisz swoją recenzję

Myprotein Białko Grochu

Myprotein Białko Grochu


Izolat białka grochu to naturalne białko pochodzenia roślinnego. Białko grochu wchłania się stosunkowo wolno, co zapewnia organizmowi trwałą i wydłużoną podaż...

Napisz swoją recenzję

×